3 kredittkort med rabattavtaler

3 kredittkort med rabattavtaler

Det finnes mange kredittkort med gode rabattavtaler. Mange har fått et litt forvridd bilde av hva et kredittkort er. Hensikten med et kredittkort er en måte å betale for varer og tjenester som du får faktura for hver måned. Mange kredittkort i dag er gebyrfri, noe som betyr at det ikke koster noe å ha kortet. Når da kortet gir deg faste rabatter på forskjellige varer og tjenester, i tillegg til utvalgte rabatter som kortselskapene har avtaler om regelmessig, så kan dette være et lønnsomt hjelpemiddel.

Om man benytter et kredittkort for å låne penger, oppdager man raskt den siden med kortene som ikke er den mest positive. Å låne penger med et kredittkort er en ganske dyr affære, da de tar mellom 17% og 25% rente. Kredittgrensen på et kredittkort er beregnet for å gi deg anledning til å fordele fakturaen over noen måneder. Den er ikke beregnet for å benytte som et langsiktig lån.

Men når man vil benytte et kredittkort som et praktisk kort som gir deg faktura en gang i måneden, og som i tillegg gir deg gode rabatter på varer og tjenester som du bruker, så kan du lese om noen få av de kortene som tilbyr rabattavtaler her.

Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian kredittkort er et kort med rabattavtaler. I hovedsak er det et kort som er lagt opp til å gi deg rabatter på flyreiser hos Norwegian. Dette oppnår du ved at du får bonuspoeng for alt du benytter kortet til. Når du ønsker å ut å fly, kan kjøpe flybilletter til deg og familien ved hjelp av de oppsparte poengene. Når du handler flybilletter med kortet, får du ekstra mange poeng for hvert kjøp. På den måten vil du ganske ofte få muligheten til gratis flybilletter. I tillegg til rabattavtaler, får du reise- og avbestillingsforsikring med dette kortet. Er man glad i å reise, så gir dette kortet gode muligheter for å spare en del penger hver gang man er på ferietur eller på reise for jobben.

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard er også et kredittkort med rabattavtaler. Dette er utstedt med hensikten å gi rabatter på komplett.no og andre nettsteder i Komplettgruppen. For hvert kjøp du gjør med kortet sparer du opp bonus på kjøp av produkter hos Komplett. Tradisjonelt var dette butikken for kjøp av PC-produkter eller annen elektronikk, men i dag har de vareutvalg for alle slik at ikke bare datainteresserte drar nytte av rabattene, men det er noe for alle i utvalget deres. Dette kortet gir deg også fordeler på reise da de har reise- og avbestillingsforsikring om du bruker kortet for å betale for minimum 50% av reisekostnadene. For datenerder som liker å bygge sine egne datamaskiner, er dette fortsatt et kort som er ekstra attraktivt, da Komplett har beholdt en høy fokus på dataprodukter og byggesett for datamaskiner, for vanlig bruk og for gaming. Ønsker du å hele tiden holde datamaskinen din oppdatert med det nyeste av skjermkort og CPU, er det en stor fordel å nyte godt av rabattene dette kortet gir deg.

Santander Red

Når vi vil trekke frem kredittkort med rabattavtaler, har vi også tatt med Santander Red, selv om dette kortet har noe begrensede rabattmuligheter. Dette er Santanders satsing for å tilby et kort med lavere rente enn andre kort på markedet. Med dette vil nok markedet merke en vending mot billigere rente på kredittkort fremover. For å få til bedre rente enn de andre kortene, har de ofret tilbud om rabattavtaler. Kortet gir tilgang til Santander sine til enhver tid fremforhandlede avtaler med utvalgte butikker, men utover det har ikke dette kortet faste rabattavtaler.

Er du usikker på hvilket kort som passe til ditt bruk så kan Dinkreditt være en god tjeneste å bruke. Her kan du filtrere etter dine ønsker og kriterier slik at du kan velge blandt de kredittkortet som passer best til ditt bruk. Følg de også på Facebook og Twitter.


Comments are closed.