Spar penger ved å handle på nett

Spar penger ved å handle på nett

Hvis man er bevisst på hvordan man handler, kan det være mange penger å spare ved å handle på nett. Det er flere ting man kan gjøre for å spare en krone her og en krone der. Hvis man gjør dette i forbindelse med alle sine handler på nett, så kan det til slutt bli en del kroner som man kan bruke til noe annet man ønsker seg.

For eksempel kan man spare en god del ved å benytte kredittkort med rabattavtaler for å handle på nett. Flere kredittkort har rabattavtaler enten for større varegrupper eller for spesifikke butikker hvor du får rabatt hver gang du handler. Utover det finnes det kupongkoder for flere butikker på nett, samt at nettbutikkene ofte har kampanjer på spesifikke tidspunkter i løpet av året for å nå nye kundegrupper. Ved å benytte deg av disse, kan du spare penger på nesten alt du trenger å handle på nett.

Rabattavtaler med kredittkort

Mange kredittkort satser spesifikt på at kunder skal benytte det for å handle på nett. Derfor vil man på en eller annen måte kunne få rabatt hos spesifikke nettbutikker eller for spesifikke varegrupper når man bruker kortet for å handle på nett. Et eksempel kan være at kortet gir avslag på alle nettbutikker som selger varer innen kosmetikk eller klær. Et annet eksempel kan være nettbutikker som selv tilbyr kredittkort som gir gode rabatter om kortet benyttes i deres egen nettbutikk. Flere kredittkort kan tilby rabatter på reiser, samt at du får reiseforsikring gratis om du bestiller over 50% av reisen med flere kredittkort. Dette er en glimrende måte å tjene penger på om man benytter det riktig. Remember kredittkort er en av de beste kredittkortene med rabattavtaler

Spare penger med kupongkoder

Kupongkoder er også en glimrende måte å spare penger på ved å handle på nett. Dette er ikke velkjent for alle, men det er mulig å finne kupongkoder for de fleste av de mest kjente nettbutikkene. Da får du ofte rabatter på hele vareutvalget i den butikken, på spesifikke produkter, eller de kan for eksempel tilby fri frakt. På denne måten kan du få rabatter på nesten hva som helst når du handler på nett. Det er veldig vanlig å finne rabattkoder for mange nettbutikker som selger klær, sko, skjønnhetsprodukter, data og elektronikk, for å nevne noen. Er man oppmerksom på denne muligheten, og sjekker om det finnes kupongkoder man kan benytte før man handler, så kan man spare penger på nesten alt man handler på nett. Nettavisen har en svært oppdatert side hvor man kan finne aktive Ellos rabattkoder, Zalando rabattkoder og rabattkoder fra nelly bare for å nevne noen populære. Man finner også rabattkoder på andre store mediehus som VG og Aftenposten

Penger å spare ved å benytte kampanjer

Ellers kan man spare penger om man ser etter kampanjer på produkter man trenger. Det er visse tider på året hvor man kan forvente å finne gode kampanjer på det meste man handler. For eksempel er det ganske vanlig at man finner rabatter på PCer og skoleutstyr ved skolestart i august og september. I forbindelse med skolestart kan man også finne rimelige møbler for hjemmekontor som man kan benytte seg av om man enten tenker å jobbe hjemmefra eller om man starter opp en ny bedrift og trenger kontormøbler og kontorrekvisita. På slutten av sommeren og rett over nyttår kan man spare mye på kjøp av klær og sko. I romjulen og rundt nyttår kan man finne rabatter på alle typer produkter da det er vanlig å ha salg også på nett etter jul. Ellers kan man finne rimelige produkter på felleskampanjedager som Black Friday. Black Friday er i år den 28. November. Elkjøp har ofte drøssevis med gode tilbud denne dagen.

Det er mange muligheter for å spare penger ved å handle på nett om man er bevisst på at det kan finnes rabatter på produkter man ønsker å kjøpe. Planlegger du kjøpene dine i god tid, kan du klare å få mye av det du trenger i forbindelse med kampanjer.


Comments are closed.